top of page

Lattenbodems

De lattenbodems van Lattoflex blijven uniek in hun genre. Ze vangen jouw lichaamsgewicht zorgvuldig op en zorgen ervoor dat je een evenwichtige slaap tegemoet gaat.

Lattenbodem Lattoflex te koop bij Moerman Slaapcomfort

Lattoflex: Innovatieve slaapoplossingen

Eén derde van ons leven brengen wij al slapend door. Dat is nodig, want slaap is essentieel voor onze levenskwaliteit en ons lichaam. Tijdens onze slaap kunnen lichaam en geest zich herstellen. Om opnieuw fris en vol energie aan de dag te beginnen.

Ook voor onze rug is het belangrijk dat we voldoende en goed slapen. De tussenwervelschijven fungeren namelijk als schokdempers en deze kunnen zich alleen herstellen als we onze rug niet belasten. Dat gebeurt als we slapen in een correcte ligpositie, met een mooie, rechte houding. Een Lattoflex-slaapsysteem garandeert u dat.

Lattenbodem Beka te koop bij Moerman Slaapcomfort

Beka: Verlang naar je bed

Beka staat voor kwalitatief slaapcomfort: matrassen, lattenbodems, boxsprings, bedden, hoofdkussens en bedlinnen. Dankzij de ergonomische research ontwaakt u na een comfortabele en gezonde nachtrust zonder rugklachten. Kortom, Beka garandeert u een diepe en verkwikkende slaap.

Treca-interiorsParis1.png

Treca Paris

Trecaflex. Slaapkunst... een exclusief comfort. De exclusieve trecaflex-vering wordt verkregen door de stevigheid van de lat en de soepelheid van de veer. Dit originele comfort leent zich perfect voor verschillende relatatiefuncties: zitpositie, ontspanningspositie, hoofdkussenpositie...De combinatie van zijn exclusieve vering en zijn functies maakt van Trecaflex een echt relaxatiebed.

bottom of page