top of page

Aanbod boxsprings bij Moerman Slaapcomfort

Een revelatie in slaapcomfort.

Elk deeltje van je lichaam voelt gewichtloos aan. Jouw beste garantie op een onvergetelijke slaapervaring. Bij Moerman Slaapcompfort vind je boxsprings van diverse merken: Auping, Beka, Devliegher Bedding, Treca Paris, Nill Spring, Recor Bedding, Simmons.

Boxspring van Auping

Auping

Ervaar het slaapcomfort van een hotel in je eigen slaapkamer. Met de Auping Original boxspring kies je voor de perfecte basis. Een boxspring met uitstekende ondersteuning en stabiliteit door de combinatie spiraalbodem met pocketveren. Kies voor een boxspringmatras in combinatie met topper of kies voor een pocketveermatras.

Boxspring van Beka

Beka: Verlang naar je bed

Beka staat voor kwalitatief slaapcomfort: matrassen, lattenbodems, boxsprings, bedden, hoofdkussens en bedlinnen. Dankzij de ergonomische research ontwaakt u na een comfortabele en gezonde nachtrust zonder rugklachten. Kortom, Beka garandeert u een diepe en verkwikkende slaap.

Boxspring van Treca

Treca Paris

Goed slapen is een kunst die Treca Paris u kan aanleren door u kennis te laten maken met hun combinatie van voortreffelijke materialen, knowhow en ontwerperstalent. Treca Paris voert voortdurend onderzoek uit naar de beste vezels die bijdragen tot de kwaliteit van uw slaap. Daarenboven weet Treca Paris het evenwicht te behouden tussen een traditionele vervaardiging en moderne materialen.

Boxspring van Devliegher

Devliegher Bedding

Devliegher boxsprings en matrassen zijn volledig 100% vervaardigd in België. Belgisch vakmanschap staat voor kwaliteit, flexibiliteit, service en betrouwbare leveringen. Ervaring, ambacht en technische kennis zijn onze troeven.

Boxspring van Nill Spring

Nill Spring

Nill Spring biedt een uitgebreid gamma hoogwaardige boxsprings en matrassen aan. Vakmanschap is meesterschap, ook wat slaapcomfort betreft.  En juist daar ligt onze passie

Boxpsring van Recor

Recor Bedding

Bedden en boxsprings van Recor garanderen een royale nachtrust, voor welk systeem je ook kiest. Zodat jij morgen fris en monter aan je dag begint.

Boxspring van Simmons

Simmons

Ontdek de Beautyrest Black, een matras van topkwaliteit, in onze showroom.

bottom of page