top of page

AUPING STORES IN KNOKKE, BRUGGE & SINT-MARTENS-LATEM (BIJ GENT)

Moerman Slaapcomfort is Auping dealer. Auping is een toonaangevend merk met een duidelijke visie.

"Wij zijn ervan overtuigd dat goed slapen bijdraagt aan een gezond en energiek leven. We gaan bewust een duurzame relatie aan met onze omgeving, het milieu en het individu. Met passie en nieuwsgierigheid werken wij aan het ultieme slaapcomfort van morgen."

Auping betekent kwaliteit en design voor elk onderdeel van je bed. We lichten hier een tipje van de sluier maar kom gerust ook langs in één van onze Auping Stores in Knokke, Gent of Brugge.

 

Ook in Knokke is er sinds mei 2023 een officiële Auping Store.

Kom eens langs in onze compleet nieuwe showroom op de Lippenslaan n° 92

Auping bedden & boxsprings

Auping bedden & boxsprings

In onze Auping Stores vind je een ruime selectie van eenpersoons- en tweepersoonsbedden én twijfelaars. Ze hebben een hoofdbord in hout, zijn gelakt of gestoffeerd en al dan niet voorzien van bijpassende nachttafeltjes.

 

We bieden bedden voor elke stijl: Auronde, de golden oldie van Auping uit beukenhout met afgeronde hoeken die al 50 jaar bestaat en nog steeds even populair is. Het minimalistisch design van Original en Essential met taps uitlopende poten die een en al elegantie uitademen. De Scandinavische eenvoud van Noa, een model dat door het mooie houten hoofdbord perfect als daybed gebruikt kan worden in de living of de tv-kamer. Of misschien val je voor het aparte Royal bed met zijn gebogen poten, gemaakt uit een combinatie van materialen en het neusje van de zalm op technologisch gebied. Zelfs fans van boxsprings met pocketveren vinden bij ons zeker hun zin. Ook hier geldt dat we ze in heel veel afmetingen in huis hebben. En in tal van kleuren, zowel voor de poten en het onderstel als voor de box en de hoofdborden. De keuze is eindeloos net zoals het genot dat je van je bed of je boxspring zal beleven.

Auping matrassen & bedbodems

Dé garantie voor een verkwikkende nachtrust is een goede matras. Auping biedt zeer kwaliteitsvolle matrassen in verschillende uitvoeringen wat de verdeling van de steunzones betreft. De keuze van een matras wordt bepaald door je lichaamsbouw en gewicht. Het is niet makkelijk en je gaat best niet over een nacht ijs. We geven je deskundig advies én ruimschoots de tijd om de juiste beslissing te nemen. Voor koppels die liefst op een enkele tweepersoonsmatras slapen, heeft Auping iets slims bedacht. Het merk heeft tweepersoonsmatrassen met individuele steunpunten op elke matrashelft. Zo is voor beide partners een optimaal ligcomfort gegarandeerd.

Ook voor bedbodems zijn er meerdere opties. Auping heeft vlakke en handmatig verstelbare bedbodems. Maar het wordt helemaal comfortabel als je de bedbodem elektrisch kan bedienen. Afhankelijk van een één-, twee- of driemotorig systeem kan je het hoofdeinde, het rugdeel, het voetendeel en de knieën plooien. Zo vind je de juiste houding om te slapen, te lezen of nog even tv te kijken. Wat is het zalig in een Auping bed!

Auping matrassen & bedbodems
Beddengoed

Beddengoed van Auping

Er is nog meer: bij Moerman Slaapcomfort vind je alle Auping beddengoed. Te beginnen bij dekbedden van ganzen- en eendendons dat als een wolkje over je heen ligt, of van hypoallergene materialen voor allergielijders. 

 

We verkopen zomer- en winterdekbedden, herfst- en lentedekbedden en vierseizoensdekbedden. Die laatste knoop je eenvoudigweg aan elkaar vast als het kouder wordt en maak je bij warmer weer terug los. Daarnaast is een hoofdkussen even belangrijk als een matras om goed te slapen. Je vindt er dan ook meer dan een in onze Auping Store: hoofdkussens uit dons, latex of synthetische materialen; hoofdkussens voor zij-, rug- en buikslapers. 

 

Ten slotte zal je versteld staan van onze collectie bedlinnen van Auping. Maak je keuze uit het uitgebreid gamma van dekbedovertrekken en bijhorende kussenslopen, in katoen en glanzend satijn, voor de kinderkamer, voor je pubers en voor jezelf. Mooi en fris bedlinnen om in weg te dromen!

Wil je graag kennismaken met de kwaliteit van Auping boxsprings en matrassen?

Kom ze gerust uitproberen in onze Auping Stores in Gent, Brugge en Knokke (Lippenslaan 92)

Kom gerust langs in één van onze volgende verkooppunten:

Knokke

AUPING STORE

LIPPENSLAAN 92
8300 KNOKKE
050 11 15 71

Sint-Martens-Latem

AUPING STORE

KORTRIJKSESTEENWEG 37
9830 SINT-MARTENS-LATEM
09 286 60 31

Brugge

AUPING STORE

SMEDENSTRAAT 52
8000 BRUGGE
050 67 94 84

bottom of page