Moerman Slaapcomfort est point de vente d’ Auping. Auping est une marque prestigieuse avec une vision claire :

“ NOUS SOMMES CONVAINCUS QU’UN SOMMEIL DE QUALITÉ CONTRIBUE UNE VIE SAINE ET BIEN REMPLIE. NOUS INSTAURONS DONC DÉLIBÉRÉMENT UNE RELATION DURABLE AVEC NOTRE ENTOURAGE, L’ENVIRONNEMENT ET L’INDIVIDU. NOUS TRAVAILLONS AVEC PASSION ET GRAND INTÉRÊT AU CONFORT DE SOMMEIL ULTIME DE DEMAIN.”

Soyez bienvenue dans nos magasins :

Knokke

AUPING STUDIO 

LIPPENSLAAN 30
8300 KNOKKE
050 60 17 56

Sint-Martens-Latem

AUPING STORE

KORTRIJKSESTEENWEG 37
9830 SINT-MARTENS-LATEM
09 286 60 31

Brugge

AUPING STORE

SMEDENSTRAAT 52
8000 BRUGGE
050 67 94 84


module image featuredImg


In onze Auping Store vind je een ruime selectie van eenpersoons- en tweepersoonsbedden én twijfelaars. Ze hebben een hoofdbord in hout, zijn gelakt of gestoffeerd en al dan niet voorzien van bijpassende nachttafeltjes.


We bieden bedden voor elke stijl: Auronde, de golden oldie van Auping uit beukenhout met afgeronde hoeken die al 50 jaar bestaat en nog steeds even populair is. Het minimalistisch design van Original en Essential met taps uitlopende poten die een en al elegantie uitademen. De Scandinavische eenvoud van Noa, een model dat door het mooie houten hoofdbord perfect als daybed gebruikt kan worden in de living of de tv-kamer. Of misschien val je voor het aparte Royal bed met zijn gebogen poten, gemaakt uit een combinatie van materialen en het neusje van de zalm op technologisch gebied.